Workshop ‘Future proof your brand’ faciliteren

“Differentiate or die”: survival in our era of killer competition, schreef Jack Trout al in 2001. In deze disruptieve tijden is het relevanter dan ooit.

Brandhappening faciliteerde voor Brainblurb de workshop ‘Future proof your brand’. Inspelend op 15 Megatrends beschreven in haar recent verschenen boek “Merkdisruptie”, keken we hoe merken zich in relatie tot de toekomst succesvol kunnen positioneren.

Er werd gediscussieerd over uitspraken van CEO’s op het World Economic Forum over hoe zij met ‘purpose denken’ proberen in te spelen op de trend ‘New capitalism’. En hoe AXE op de trend ‘Ontmannelijking’ inspeelt door een gender-operatie te ondergaan en te transformeren ‘pusy-magnet’ naar een merk met een gender-neutrale merkpersoonlijkheid. WVNTTK waren donutmerken, de consequenties van de opgekomen beeldcultuur en de splijtende maatschappij. Gezamenlijke avondconclusie: Be prepared!

Hoe future proof is jouw merk- en marketingformule? Vaar je net als Nokia op de auto-pilot achter de vloot aan, of neem je net als Jack Trout liever het roer in eigen handen en vaar je als merk je eigen koers?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een lekker-achterover-kunnen-leunen presentatie, of juist liever een alle-hens-aan-dek interactieve workshop ‘Future proof your brand’? Neem dan gerust contact met ons op.

Sinan. Frank, Richard & the rest of the crew, bedankt voor jullie enthousiasme!

#futureproofyourbrand #trends #merkdisruptie #