Groen Links zoekt Beeldvoerder

#9 Beeldcultuur
Tekst? Lezen? Welnee. We willen plaatjes! Filmpjes! Memes!

TREND PROOF

Gezocht: Beeldvoerder

Beeldvoerder (32 uur p/w)

Als beeldvoerder ben je verantwoordelijk voor het maken van video’s en het bepalen van de audiovisuele strategie op de online kanalen van GroenLinks. In deze functie houd je je vooral bezig met scenario’s, regie, camerawerk en montage voor online video.

Het afgelopen jaar heeft GroenLinks op meerdere vlakken gepionierd in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. GroenLinks heeft laten zien dat vooral video een belangrijke rol speelt. Op deze manier houden wij onze achterban in beweging, geïnteresseerd en geïnformeerd. Hierin speelt de beeldvoerder vanzelfsprekend een belangrijke rol.

Taken en verantwoordelijkheid

Regie en creatie beeldcontent (foto en video) voor social media Montage en nabewerking van video en foto. Actieve bijdrage aan de social media platforms waar GroenLinks op actief is Je bent mobiel en zult onderweg en ter plaatse filmen, fotograferen en monteren Jouw kwaliteiten. Je bent een zelfstandige creatieve filmmaker die snel en veel weet te produceren. Een uitstekende fotograaf. Behendig in Final Cut Pro of Adobe Premiere (of vergelijkbare programma’s). Affiniteit met de leefwereld van progressieve twintigers en dertigers. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Het is voor jou geen probleem ‘te roeien met de riemen die je hebt’ indien de omstandigheden erom vragen om ter plaatse en snel iets te produceren Je beschikt over politiek inzicht en grote maatschappelijke betrokkenheid. Je bent flexibel in je uren, zodat je zo nodig ook in de avonden of in de weekenden kan  werken

Wat bieden wij?

Wij bieden een baan van 32 uur per week in een dynamische politieke werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd, waarbij de periode nader overeen te komen is.

Meer informatie

Voor informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anneke Kooij (070-3183673; maandag, dinsdag en donderdag).Schriftelijke reacties, bestaande uit een beknopte motivatiebrief en een CV, ontvangen wij graag uiterlijk 17 juni a.s. Deze kun je per mail sturen aan: GroenLinks Tweede Kamerfractie, t.a.v. Ria Bron, r.bron@tweedekamer.nl.

Bron: https://groenlinks.nl/beeldvoerder-32-uur-pw

Overzicht en korte samenvatting

Nieuwsgierig geworden naar onze inschatting over de overlevingskansen van uw merk?

Wij komen u graag meer vertellen over de mogelijkheden van een inspirerende presentatie, interactieve workshop, of brand survival (quick)scan.